Ομογενοποιητές

homogenizer rafaello

Οι ομογενοποιητές χρησιμοποιούνται από βιομηχανίες γάλακτος και παγωτού, τροφίμων και παιδικών τροφών, ποτών και αναψυκτικών, φαρμάκων και καλλυντικών, χημικών και πετροχημικών. Σταθερότητα, ομοιομορφία, μεγάλη διάρκεια ζωής, αφομοίωση, καλύτερη εμφάνιση, βελτιωμένο χρώμα και γεύση. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα κύρια πλεονεκτήματα που μπορείτε να αποκτήσετε χρησιμοποιώντας έναν ομοιογενοποιητή κατά την επεξεργασία διάφορων κοινών τροφίμων.

Οι ομογενοποιητές είναι σύμφωνοι με τις νομοθεσίες της Ε.Ε. (CE-πιστοποίηση) και διατίθενται με χωρητικότητα από 20 έως 60.000 LPH, με πίεση ομογενοποίησης μέχρι 2.000 bar.

Χαρακτηρίζονται από:
– Εξειδικευμένη τεχνολογία κατασκευής
– Υλικά υψηλών προδιαγραφών
– Απλότητα χειρισμού
– Εύκολη συντήρηση
– Αξιοπιστία
– Μεγάλη διάρκεια ζωής

Πωλήσεις – Service – Ανταλλακτικά